Brian Carmohn Späth, Psykoterapeut MPF

Brian Carmohn Späth, Psykoterapeut MPF

Jeg tilbyder terapi og coaching her på Frederiksberg i rolige omgivelser. Jeg er uddannet psykoterapeut, og jeg har gennem årene støttet og rådgivet mange mennesker til at skabe de ønskede forandringer i deres liv. Du kan få hjælp med angst, stress, selvværd, livskriser, relationer, parforhold og andre af de forhold, du har i dit liv.

Min mission er at hjælpe dig, så dine egne ressourcer kan spire og gro. Jeg respekterer dine grænser og har fokus på, at du føler dig tryg samtidig med, at jeg udfordrer dig. Mit arbejde med mennesker har givet mig stor erfaring, der kommer til udtryk i en grundig, engageret og nærværende behandling – uanset om du kommer til individuelle samtaler, om du kommer sammen med din partner eller om du kommer som en del af en mindre gruppe.

Min arbejdsform er baseret på et solidt og anerkendt grundlag ud fra et dynamisk og systemisk fundament med fokus på relationer og muligheder.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre – på gensyn.

Brian Carmohn Späth

Psykoterapeut MPF

Uddannet psykoterapeut fra Dansk NLP Institut (4 årig)

Medlem af Dansk Psykoterapeut Forening

Jeg videreuddanner mig løbende, modtager jævnligt supervision og deltager i gruppesupervision

Læs mere om mig og hvad jeg tilbyder på www.tidtilforandringer.dk.