Find vej/parkering

Huset er centralt placeret på Frederiksberg tæt ved offentlig transport og med gode tilkørsels- og parkeringsmuligheder, hvis du kommer i egen bil.

 

Roskildevej45front

 

Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg

Bus / Metro:
Bus 6A til stoppestedet “Søndermarken Kirkegård” eller bus 4A til stoppestedet “Roskildevej/Sdr. Fasanvej” Herfra er der ganske kort gangafstand til Roskildevej 46.

Nærmeste Metrostation er ”Fasanvej”. Herfra er der 10-15 minutters gang ad Søndre Fasanvej til Roskildevej 46.

Nærmeste S-togsstation er Valby Station. Herfra er der ca. 15 minutters gang.

Egen bil eller cykel:
Parkering ved døren (bemærk skiltning/bemaling på parkeringspladserne foran Aldi).

Der er 2 timers parkering på Roskildevej, kunder til Roskildevej 46 kan benytte p-plads BAG den bygning hvor Aldi ligger (der står uvedkommende parkering forbudt, men det gælder ikke vores kunder).Bemærk, at der må kun parkeres i de afmærkede båse ikke langs med hegn og andet. På P-pladsen foran Aldi må man parkerer 1 time ad gangen indtil kl. 8 om aftenen. De pladser hvor der står Rød bygning på kræver et særligt parkeringsbevis

Ektra info fra Frederiksberg kommune, som gælder parkering langs Roskildevej:

Parkering på Frederiksberg, er anderledes end resten af København. Du kan parkere op til 2 timer gratis i parkeringszonen på Frederiksberg. Begrænsningen gælder for nedenstående periode – uden for disse tidsrum er der ikke generelle tidsbegrænsninger:
Hverdage kl. 7-24
Lørdage kl. 7-17
Fri parkering om søndagen

er er 2 timers gratis parkering på Roskildevej, kunder til Roskildevej 46 kan benytte p-plads BAG den bygning hvor Aldi ligger i (der står uvedkommende parkering forbudt, men det gælder ikke vores kunder). Der er ca. 8 pladser bag Aldi (der må kun parkeres i de afmærkede båse ikke langs med hegn og andet).

På P-pladsen foran Aldi må man parkere 1 time ad gangen indtil kl. 8 om aftenen.

Bemærk venligst : De p-pladser, der er afmærket med teksten “Rød bygning” kræver et særligt parkeringsbevis.

Fri parkering om søndagen og på helligdage (dog ikke på p-pladsen foran Aldi).

 

 

Vis stort kort