Hvad er Hos Norup?

Hos Norup Roskildevej 46 – er et sted hvor du kan holde dit kursus, møde eller din samtale i et dejligt miljø, hvor alle er indstillet på at skabe et godt sted at være og hvor du får en god personlig betjening til en rigtig god pris.

Kursuslokalerne lejes ud på hel og halvdagsbasis og terapi/coachinglokalerne lejes ud på timebasis. Du er ikke bundet af store faste omkostninger og bestemmer selv hvor mange timer du vil leje.

Hvis du er lejer i huset kan du få en kort beskrivelse med link eller tlf. til dig på hjemmesiden.

Se hvem præsentere sig selv i øjeblikket her nedenunder

 

Brian Carmohn Späth, Psykoterapeut MPF

Udgivet af jun 12, 2017 i Hvem er vi | 0 kommentar

Brian Carmohn Späth, Psykoterapeut MPF

Jeg tilbyder terapi og coaching her på Frederiksberg i rolige omgivelser. Jeg er uddannet psykoterapeut, og jeg har gennem årene støttet og rådgivet mange mennesker til at skabe de ønskede forandringer i deres liv. Du kan få hjælp med angst, stress, selvværd, livskriser, relationer, parforhold og andre af de forhold, du har i dit liv. Min mission er at hjælpe dig, så dine egne ressourcer kan spire og gro. Jeg respekterer dine grænser og har fokus på, at du føler dig tryg samtidig med, at jeg udfordrer dig. Mit arbejde med...

Læs Mere

Lisbeth Norup Lauridsen – Counselor og Psykomotorisk Terapeut

Udgivet af jan 21, 2013 i Hvem er vi | 0 kommentar

Lisbeth Norup Lauridsen – Counselor og Psykomotorisk Terapeut

“Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut, NLP-master og NLP- counsellor. Gennem mit liv har det altid være interessen for mennesker der har drevet mig. Jeg har en oprigtig og ægte glæde ved at gøre en forskel for andre. Som counsellor og terapeut arbejder jeg med mennesker i alle aldre både som enkelt personer, i par og grupper. Jeg har succesfuldt arbejdet med klienter omkring konfliktløsning, forbedring af kommunikation i parforholdet, på arbejdet eller i skolen, målsætning, stresshåndtering, depression,...

Læs Mere

Om DanceMovement og Mette Ørbæk

Udgivet af jan 17, 2013 i Hvem er vi | 0 kommentar

Om DanceMovement og Mette Ørbæk

Om DanceMovement og Mette Ørbæk         I Dancemovement har jeg fokus på bevægelsespsykologi og praksisnær kropsprog. KROP og BEVÆGELSE er en naturlig og vigtig del af personlig og professionel udvikling. Krop, sind, følelser, handling og bevidsthed er et stadig samspil og virker ind på hinanden. Man kan udvikle sig såvel personligt som professionelt gennem kroppen.  For at kunne handle konstruktivt i alle mulige sammenhænge i livet, er bevidsthed om, hvem vi er, på mange niveauer af vores væsen,...

Læs Mere

Ole B. Østergaard – Hypnoseterapeut

Udgivet af dec 16, 2012 i Hvem er vi | 0 kommentar

Ole B. Østergaard – Hypnoseterapeut

“Lad det vær sagt med det samme; hvis du forventer en skummel type klædt i sort slyng-kappe og med et borende blik, der får klienterne til at opføre sig som løsslupne høns på en scene må jeg skuffe dig! Hvis du derimod forventer noget i retning af en mand sidst i 30’erne, gift og far til to børn p vej mod at blive teenagere, er vi ved at nærme os virkeligheden noget mere… Jeg er certificeret Master hypnoseterapeut & Master NLP Practionioner Jeg oplever en stor glæde ved at kunne hjælpe de mennesker der...

Læs Mere